” – Szereltessünk be klímát! De kivel? – „

Sok háztartásban elhangzik ez a beszélgetés. Ahhoz, hogy valódi garanciát és minőségi szolgáltatást kapjunk érdemes pár dologgal tisztában lennünk és ennek birtokában tudunk megfelelő döntést hozni.

2015-06-15 -től csak olyan vállalkozás szakembere végezhet hűtőközeggel rendelkező klímaberendezés telepítését, karbantartását és hűtőközeggel való feltöltését aki rendelkezik a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által szervezett  képesítéssel és regisztrációval. Ezt otthonunkból mi magunk is kényelmesen le tudjuk ellenőrizni az alábbi weboldalon https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu/ellenor2.php 

Rögtön ki is próbálhatja! A vállalkozásom adószáma: 79433552-2-23

 

 

   

 

Minden klíma telepítése másként zajlik, hiszen soha sincs két egyforma munka, egyforma lakás és mások az igények is. Ügyfeleink számára ezért nyújtjuk ingyenes helyszíni felmérésünket, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot el tudjuk készíteni. A klíma telepítése így az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével fog zajlani. Az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembe véve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciót kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül. Az árajánlat tartalmazza a készüléket, a szerelési anyagot, valamint a telepítés költséget és a villamos hálózatra való rákötés díját.

Klíma telepítés garanciával

A klíma telepítése, mint említettük teljesen egyedi igények alapján történik.  Szolgáltatásaink között nem csak az ingyenes helyszíni felmérés biztosított, de garanciális javítást is vállalunk a klíma típusától függően, akár 5 évig. Így biztos lehet abban, ha bármilyen problémát észlel klímaberendezésével kapcsolatban, kollégáink segítenek a megjavításában. 

A klíma telepítés költségei

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel korrektek legyünk, ezáltal ők elégedettek lehessenek. A klíma telepítés költségeinél így minden fontos díjat felszámolunk és feltüntetünk előre, hogy semmilyen rejtett költség ne merülhessen fel. Így a klíma telepítés árában benne van az összes olyan szolgáltatás és anyag, amelyre munkák során szükség lehet. Ilyen költségek a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés. Ezeket árajánlatunk mind tartalmazza, mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében!