Teljes körű szolgáltatás
Családi házak új villamos hálózatának kiépítése
Hosszú élettartamú, megbízhatóan működő villanyszerelés
Az elektromos hálózat már a mai kor szellemében, és minden tekintetben a megrendelő igényei, elvárásai szerint fog elkészülni.
Gyengeáramú rendszerek kiépítése
A gyengeáramú berendezések, eszközök egyre nagyobb számban jelennek meg az épületekben. A mostani villamos kivitelezések szinte elképzelhetetlenek számítógép hálózat, TV, telefon és legalább egy alapszintű riasztó rendszer kiépítése nélkül.
Vezetékek cseréje
A régi MM fal, alumínium vezetékek cseréje védőcsőben vezetve a megfelelő keresztmetszettel
Previous slide
Next slide
Az egypólusú kapcsoló a villanyszerelés területén a legegyszerűbb és a legalapvetőbb kapcsoló típus.

101 kapcsoló

Az egypólusú kapcsoló az áramkör fázis vezetőjét szakítja meg, illetve zárja. Tehát a fényforráshoz vagy fényforrásokhoz menő fázisvezető van a kapcsolón átvezetve. Egy billentyűvel rendelkezik, és a fogyasztókat egy kapcsolási helyről lehet működtetni.
Bővebben...
A kétpólusú kapcsolóval egy vagy több fényforrás ki és bekapcsolását lehet megvalósítani, hasonlóan az egy pólusú kivitelhez.

102 kapcsoló

A kétsarkú kapcsoló a fázisvezető mellett a nulla vezetőt is megszakítja. Tehát a 102-es kapcsolón mind a két üzemi vezetőt át kell vezetni. A kétsarkú kapcsoló egy billentyűvel rendelkezik és a fényforrások le és felkapcsolása egy helyről történik.
Bővebben...
A háromsarkú kapcsoló olyan háromfázisú hálózatok világítás kapcsolója, ahol a helyiség fényforrásainak a táplálása három fázisra van elosztva.

103 kapcsoló

A 103-as kapcsolóval az L1 L2 és L3 fázison lévő fényforrások egyszerre kapcsolhatok. A kapcsoló egy billentyűvel rendelkezik. A háromsarkú kapcsolón mind a három fázis át van vezetve, ezért a névleges üzemi feszültsége szemben a többi kapcsolóval 400V.
Bővebben...
A két áramkörös kapcsolóval két különböző áramkör kapcsolható egy helyről. A kapcsoló a fázis vezetőt osztja el két felé, így gyakorlatilag két egysarkú kapcsolóként funkcionál egy szerelvény dobozban.

105 kapcsoló

A két áramkörös kapcsoló két egymástól függetlenül működő billentyűvel rendelkezik. Az elnevezéséből már sejthető, hogy remekül alkalmazható csillárok fényforrásainak két áramkörre való elosztására. Jelen esetben az egyik billentyű 2 izzót, míg a másik 3 izzót működtet.
Bővebben...
Az épületvillamosság területén az alternatív kapcsolások rendkívül hasznosak, egyben nélkülözhetetlenek.

106 kapcsoló

Gyakran válik szükségessé, hogy egy fényforrást két helyről legyen kapcsolható. Jellemzően ilyen helynek minősülnek a folyosók, előszobák, feljárók és a két bejárattal rendelkező helységek. Az alternatív kapcsoló egy billentyűvel és egy váltóérintkezővel rendelkezik.
Bővebben...
A keresztkapcsoló egy billentyűvel rendelkezik, és két váltóérintkezőt tartalmaz.

107 kapcsoló

A keresztkapcsoló egy billentyűvel rendelkezik, és két váltóérintkezőt tartalmaz. A két váltóérintkező kapcsoláskor együtt működik. A 107-es kapcsoló az alternatív kapcsolók között lévő két alternatív szálat cseréli meg. A keresztkapcsolóhoz négy vezeték csatlakozik.
Bővebben...